Silver 4700

Deze boxspring van Caresse biedt u een optimaal slaapcomfort voor een zeer aantrekkelijk prijs.

Bij deze boxspring wordt er gebruik gemaakt van een ‘Pull-back’ systeem. Dit Pull-back systeem zorgt voor een ergonomische verstelling en zitpositie. Naarmate u het rugdeel verder omhoog doet, schuift het bed verder naar achteren voor een zo optimaal mogelijke zithouding. Ook zit u comfortabeler ten opzichte van uw nachtkast.

Maten boxspring Caresse 4700
Caresse boxspring 4700 is verkrijgbaar in de volgende maten:
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
200 x 210 cm

Naast de keuze in maat en kleur heeft u ook de keuze uit medium of stevige matrassen. Deze hardheden zijn uiteraard te combineren.

Deze boxspring wordt altijd geleverd met twee boxen, twee matrassen en een luxe splittopper. Het voordeel hiervan is dat deze afzonderlijk van elkaar kunnen worden versteld. De boxen zijn uitgerust met Newton 6000 motoren en worden bediend dmv kabelbediening.

Verstelbare boxspring Caresse 4700

Deze comfortabele boxspring heeft twee gestoffeerde verstelbare boxen met een Pull-back systeem. De twee pocketveer matrassen hebben een hoog ligcomfort en worden op hun plaats gehouden door de meegeleverde voetstoppers. De twee pocketveer matrassen hebben 7 comfortzonesen zijn afgedekt met een koudschuim afdekking die zich naar de contouren van uw lichaam vormt. Deze topper is uitgevoerd in dubbeldoek met sierstiksel en voorzien van 3-D border. Ook is de dubbeldoek volledig afritsbaar. Om het geheel compleet te maken heeft boxspring Caresse 4700 een gestoffeerd hoofdbord van 120 cm hoog die 5 cm per kant uitsteekt en trendy rvs pootjes.
Deze boxspring van Caresse is ook te verkrijgen in een vlakke uitvoering.

Wilt u meer weten over Caresse? Of over de uitgebreide mogelijkheden van de comfort toppers? Kom dan eens langs in onze winkel aan de juliansingel 7B in vernary en laat u verassen over de vele mogelijkheden van dit schitterende concept.

Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten. De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving.