Silver 4600

Comfort is nog nooit zo voordelig geweest! Deze boxspring van Caresse biedt u een optimaal slaapcomfort voor een zeer aantrekkelijk prijs.

Bij deze boxspring wordt er gebruik gemaakt van een ‘Pull-back’ systeem. Dit Pull-back systeem zorgt voor een ergonomische verstelling en zitpositie. Naarmate u het rugdeel verder omhoog doet, schuift het bed verder naar achteren voor een zo optimaal mogelijke zithouding. Ook zit u comfortabeler ten opzichte van uw nachtkast.

Maten boxspring Caresse 4600
Boxspring Caresse 4600 is verkrijgbaar in de volgende maten:
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
200 x 210 cm

Naast de keuze in maat en kleur heeft u ook de keuze uit medium of stevige matrassen. Deze hardheden zijn uiteraard te combineren.

Deze boxspring wordt altijd geleverd met twee boxen, twee matrassen en een luxe splittopper. Het voordeel hiervan is dat deze afzonderlijk van elkaar kunnen worden versteld. De boxen zijn uitgerust met Newton 6000 motoren en worden bediend dmv kabelbediening.

Verstelbare boxspring Caresse 4600

Deze comfortabele boxspring heeft twee gestoffeerde verstelbare boxen met een Pull-back systeem. De twee pocketveer matrassen hebben 7comfortzones, een hoog ligcomfort en worden op hun plaats gehouden door de meegeleverde voetstoppers. Bovenop de matrassen rust een comfortabele koudschuim topper die bijdraagt aan het ligcomfort. Om het geheel compleet te maken heeft boxspring Caresse 4600 een gestoffeerd hoofdbord van 120 cm hoog die 5 cm per kant uitsteekt. Deze boxspring is ook verkrijgbaar in een vlakke uitvoering.

Wilt u meer weten over Caresse? Of over de uitgebreide mogelijkheden van de comfort toppers? Kom dan eens langs in onze winkel aan de julianasingel 7B in Venaray en laat u verassen over de vele mogelijkheden van dit schitterende concept.

Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten.De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen.