Silver 4500

Comfort is nog nooit zo voordelig geweest! Deze boxspring van Caresse biedt u een optimaal slaapcomfort voor een zeer aantrekkelijk prijs.

Maten boxspring Caresse 4500
Boxspring Caresse 4550 is verkrijgbaar in de volgende maten:
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
200 x 210 cm

Naast de keuze in maat en kleur heeft u ook de keuze uit medium of stevige matrassen. Deze hardheden zijn uiteraard te combineren.

Deze boxspring wordt altijd geleverd met twee boxen inclusief matrassen en een splittopper. Het voordeel hiervan is dat deze afzonderlijk van elkaar kunnen worden versteld. De boxen zijn uitgerust met Newton 6000 motoren en worden bediend dmv kabelbediening.

Complete luxe boxspring

Deze luxe Caresse boxspring bestaat uit een twee gestoffeerde verstelbare boxen met geïntegreerde pocketveer matrassen die ondersteund worden door 17 cm hoge rvs pootjes. De hoogwaardige matrassen hebben 7 comfortzones, een hoog ligcomfort en een goede ventilatie. Bovenop de matrassen rust een comfortabele comfortschuim topper die bijdraagt aan het ligcomfort. Om het compleet te maken heeft boxspring Caresse 4500 een gestoffeerd hoofdbord van 120 cm hoog die 5 cm per kant uitsteekt.

Wilt u meer weten over Caresse? Kom dan eens langs in onze winkel aan de julianasingel 7B in Venray en laat u verassen over de vele mogelijkheden van dit schitterende concept.

Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten. De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen.